Osatori Oy


Osatori Oy on vuonna 1976 perustettu perheyritys. Päätoimialoina on raskaan kaluston kauppa ja kuorma-autojen purku sekä niistä saatavien varaosien myynti. Yritys sijaitsee keskellä eteläisintä Suomea, joten yhteydet eri puolille Suomea ovat hyvät. Tämä takaa nopeat toimitukset ympäri Suomen, usein jo seuraavaksi aamuksi.

 

Toiminnassamme on huomioitu ympäristövaikutukset ja yrityksellämme onkin nykyajan vaatimukset täyttävät piha-alueet asfaltointeineen ja öljyerottimineen. Uuden mallin mukaisen ympäristöluvan yrityksemme sai ensimmäisten purkaamojen joukossa.

Raskaan kaluston purku on tärkeä osa meidän toimintaamme. Vuosien tuoma kokemus ja kattava varasto auttavat meitä palvelemaan Teitä varaosapulmissa. Meiltä löytyy tänä päivänä myös kattava varasto uusia tarvikeosia.

Raskaan kaluston myynti on myös merkitsevä osa toimintaamme, jonka johdosta pihassa onkin jatkuvasti vaihtuva noin 40 kuorma-auton/perävaunun valikoima. Mikäli et kuitenkaan löydä oikeanlaista ajoneuvoa pihastamme, niin autamme etsimään sellaisen puolestanne.

 

Tätä on tehty jo neljäkymmentä vuotta, joten usein et kysy suotta! Muista palveluistamme voit lukea lisää Palvelut- osiosta .

kaari

 

Suomen_Vahvimmat_2010 Suomen Vahvimmat AAA